Baletna šola Labod

je šola, ki otrokom ponuja kvalitetno izobrazbo, s katero bodo lahko svoje šolanje nadaljevali na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, lahko pa bodo svoje šolanje v ljubiteljskem smislu nadaljevali skozi vse svoje življenje.

Prijavnica

/ Naš program

The aim of marketing is to know and understand the customer so well the product or service fits him and sells itself.

01 Creative

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Omnis quisquam praesentium odio tempora, commodi quaerat nobis iste odit exercitationem necessitatibus.

02 Together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iusto, reiciendis. Omnis quisquam praesentium odio tempora.

03 Repeat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iusto, reiciendis. Omnis quisquam praesentium odio tempora.

/ Vaditelji baleta

Katarina Jureš

Strokovni vodja

Tanja Struna

Vaditeljica

Lucija Bizant

Vaditeljica

Ina Dešman

Vaditeljica

/ O vaditeljih

Z baletom sem se spoznala pri 6. letih, ko so me starši vpisali v Baletno šolo k Saši Stadler. Tam sem usvojila vse osnove baleta hkrati pa sem se v ta lep ples popolnoma zaljubila. Tri leta kasneje sem se vpisala na Glasbeno in baletno šolo Ljubljana. Po uspešno končani nižji baletni šoli sem učenje nadaljevala na Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani. V času
šolanja na srednji baletni šoli sem bila izbrana za dodatno izobraževanje na baletnem seminarju v Wolfseggu, kjer sem pridobila ogromno baletnega znanja predvsem na področju plesa v duetu.

Srednjo baletno šolo sem leta 2004 zaključila z odliko in se nato zaradi vseh poškodb raje posvetila predvsem poučevanju baleta. Najprej sem balet učila ritmične gimnastičarke v športnem klubu Sokol – Bežigrad. Nato sem nekaj let učila tudi ritmično gimastiko in v tem času opravila vaditeljski in kasneje tudi trenerski tečaj za ritmično gimastiko.

Leta 2013 sem se ponovno popolnoma posvetila poučevanju baleta. Ustanovila sem Baletno društvo Labod, ki sedaj že tretje leto uspešno deluje na različnih lokacijah v okolici Ljubljane.

Katarina Jureš

Strokovni vodja

Lucija Bizant

Vaditeljica

Sem Lucija Bizant. Že v otroštvu me je pritegnila umetnost, predvsem glasba in ples. Še pred vstopom v osnovno šolo, sem obiskovala glasbeno šolo, kjer sem igrala klavir. Kasneje pa me je popolnoma navdušil balet. Plesati sem začela pri Baletni šoli Stevens, kjer sem trenirala več let in kasneje poučevala baletne pripravnice. Svoje plesno izobraževanje sem dopolnjevala tudi na večih seminarjih v Sloveniji in v tujini. Nadaljnje izobraževanje in usposabljanje za poučevanje baleta sem pridobila na državnih študijskih srečanjih glasbenega šolstva iz področja ples – balet. V letu 2015 pa sem se pridružila Baletnem društvu Labod, kjer poučujem najmlajše balerine in baletnike.

/ Lokacije

Lokacije kjer delujemo v sklopu Baletne šole Labod ali Baletnega društva Labod.

Preskoči na orodno vrstico