Avg 24, 2020 / by admin

PRIJAVNICA

Prijavnica

Splošni pogoji poslovanja društva so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletnim obrazcem Baletnega društva Labod (v nadaljevanju tudi »društvo«) upravlja Baletno društvo Labod, Hradeckega cesta 35, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju tudi izvajalec ali društvo).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletnega poslovanja društva, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med društvom in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih društva.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled na spletni strani www.balet-labod.si.

Omejitev odgovornosti!
Društvo si pridružuje pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino svojih spletnih strani ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Zavod ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnega mesta in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnem mestu (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Zavod ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala obiskovalcem te spletne strani ali tretjim osebam zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih drugih strani, razen v primerih, ko bi bila ta izključitev odgovornosti v nasprotju z zakonom.

Omejena uporaba informacij in dokumentov!
Informacije in dokumente s teh spletnih strani je dovoljeno prenašati za osebno rabo, pri čemer uporabnik ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah ali drugih lastninskih pravicah. Informacij in dokumentov, namenjenih ogledu in branju, ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Brez izrecnega pisnega dovoljenja lastnika spletnih strani informacij in dokumentov, objavljenih na spletni strani Zavoda, ni dovoljeno kopirati, reproducirati, spreminjati, pošiljati po navadni ali elektronski pošti niti razširjati na kak drug način. Prav tako je strogo prepovedano uporabiti katerikoli element s spletnih strani Zavoda kakorkoli drugače kot izključno v osebne, nekomercialne namene.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.
© 2022 Baletno društvo Labod

Preskoči na orodno vrstico